Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Workshop Stad- en Straatfotografie

Verras jezelf met deze leuke uitdagende workshop stad- en straatfotografie in de 'straatjungle' van de stad Nijmegen (of andere stad naar keuze). Aan de hand van specifieke technieken en opdrachten leer je hoe je personen in het straatbeeld zodanig kunt fotograferen, dat het juist GEEN geposeerde opnamen worden. Een leerzame ervaring van kijken, zien, beleven en vooral fotograferen. Deze workshop vormt een standaard onderdeel van de Vervolgcursus digitale fotografie bij Focusview Fotografie. Lees ook de reacties van anderen.

Voor wie?

Geschikt voor iedere liefhebber van fotografie. Het type camera maakt daarbij niet uit en de eenvoudige opdrachten bieden voor iedere beginnende- en/of gevorderde fotograaf voldoende uitdaging en plezier. Handig (echter niet noodzakelijk) is wanner je bepaalde instellingen op je camera, zoals diafragma, sluitertijd en ISO-waarde weet in te stellen. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de workshop een uitgebreide info-reader. Verder coach ik je tijdens de workshop natuurlijk met tips en trucks voor het maken van bijzondere opnamen.

Duur, prijs en voorwaarden

- Tijdsduur ca. 4 uur bij voorkeur op een zaterdag(middag)
- Minimaal aantal deelnemers 2, maximaal 5 personen.
- Prijs op aanvraag afhankelijk van het aantal deelnemers.
- Locatie: Nijmegen (*)
- Op basis van eigen vervoer/carpooling
- inclusief uitgebreide InfoReader en gratis drankje
(*) Ook andere stad is mogelijk

Begeleiding en coaching: Leo van Vliet

Info- en Aanmelding

Mail naar info@focusview-fotografie.nl of stuur een WhatsApp bericht naar +31653532112

Extra aanvulling: Architectuurfotografie

Als extra aanvulling op deze workshop kunnen liefhebbers van architectuurfotografie ook volop aan hun trekken komen met de workshop Architectuurfotografie. En natuurlijk is ook een combinatie van beide workshops op dezelfde zaterdag mogelijk. Duur van deze combi-workshop is +/- 8 uur.

Ook als team- of bedrijfsactiviteit

Focusview organiseert deze bijzondere workshop ook als team-, groeps- of bedrijfsactiviteit. Bij aanmelding van een groep met minimaal 6 personen geldt een groepskorting van 5%. Informeer naar de mogelijkheden.

straatfotografie

straatfotografie

straatfotografie

straatfotografie

Kijk ook bij de andere workshops.

van Focusview Fotografie
© 2022 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl