Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Leo van Vliet - ondernemer/coach

Fotografie speelt al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. In 1998 kocht ik mijn eerste digitale camera en nam daarmee tevens afscheid van het analoge fotografische tijdperk. Een boeiende internationale carrière als Business Development Manager en ondernemer vormden de basis voor de start-up van Focusview Fotografie.

What's in a name?

De naam Focusview Fotografie is een bewuste keuze geweest. Het weerspiegelt de visie waar ik als persoon-, fotograaf- trainer en coach continu naar streef nl: doelgericht en geconcentreerd (= focus) werken naar het uiteindelijke (beeld)resultaat (= view). Het daaraan gekoppelde motto '...naar bewuster fotograferen' is de missie van de intentie om te blijven investeren in onderscheidende kwaliteit.

Positieve energie

Specialistische activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het werken met mensen en het overdragen van kennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops, fotografische dagtrips, fotografische stadswandelingen en coachingstrajecten Daarnaast zijn het maken van bedrijfsreportages vaste kernactiviteiten.

En verder..

Begin 2011 werd door mij de regionale Fotografieclub-BGC (Boxmeer, Gennep en Cuijk) opgericht. Deze enthousiaste en actieve fotografieclub is inmiddels uitgegroeid tot een betekenisvol fotografieplatvorm voor zowel beginnende- als meer gevorderde fotografen in de regio Land van Cuijk & Maasduinen.

© 2022 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl