Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Fotografieworkshops - Focusview Fotografie

'...Naar bewuster fotograferen' is het motto van de fotografieworkshops van Focusview Fotografie die zich kenmerken door de inspirerende interactie tussen cursist en fotografiecoach. Leerdoel van iedere workshop is het creëren van bewustwording naar uiteindelijk beter fotograferen. Kwantiteit is daarbij geen optie..kwaliteit wel. De workshops gaan vergezeld van uitdagende opdrachten en worden gegeven op daartoe relevante locaties. Klik op een afbeelding en/of link naar keuze voor meer informatie en lees ook de reacties van anderen.

Profiteer van extra kortingen

Kijk bij deze promotieactie voor extra kortingen van 5% op een basis- of vervolgcursus oplopend tot 25% op een workshop.

Ook als bedrijfsactiviteit

Bepaalde workshops zijn ook zeer geschikt als team- en/of bedrijfsactiviteit. Informeer naar de mogelijkheden.

Aanzienlijk prijsvoordeel icm cursus voor Gevorderden

Veel van bovenstaande workshops maken ook deel uit van de Vervolgcursus digitale fotografie bij Focusview Fotografie. Je realiseert daarmee een aanzienlijk prijsvoordeel in vergelijking tot de totaalprijs van de losse workshops. Enkele workshops worden zelfs uitsluitend aangeboden in combinatie met vervolgcursus digitale fotografie voor gevorderden.

© 2015 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl